Mélymagyar feltámadás

 2008.11.17. 15:31

Nem Inárcson, nem Kakucson történt, ahol már majdnem pestiessek az ingatlanárak és jár még le közvetlenbusz is. Vagyis Makucskára nemigen rímel. De szép és mélymagyar jelenet. Színhely vadásztársaság vadászvacsorája vadászkúriában. Az asztalt már leszedték, de a válogatott zsende és kifürdetett cigánylyányokat ledezodorozván még nem terelte be Margit nyénnye a főző és kerítőasszony...

More... FÖLDBIRTOKOS I. (felgépelt halánték fejtetőig, magyaras vadászing, hózentrógere piros-fehérpiros) Hejhhh, Marci komám! Hűjj, lesz még magyar feltámadás, ha Toller Laci megéled! (rutyutyu, stb)

FÖLDBIRTOKOS II. (
mezgaz. részvénytársaság vezérigazgatója, pocsolya, sőt, jegecesedően merevrészeg. Halálsápadtan áll, artikulációja tökéletes, haja lenyőve, völkische tiroler vadász-zserkóban) Jól mondod Zsigám! Megéled még Toller Laci, odacsap ezeknek a ( hűjjde-húdda zannyájába-ja!)ba, abba! Bele!

Játékos feladat
: A két földbirtokos politikailag teljesen ellenoldali, csak szakmailag, emberileg, barátságilag tartanak össze. Aki olvasóm eltalálja, melyik melyikoldali, nyer öt zsetont. Aki kitalálja, kiknek akarnak Tollerrel odacsapatni, az is nyer valamit...

Címkék: mélymagyar feltámadás

A bejegyzés trackback címe:

https://citera.blog.hu/api/trackback/id/tr100773791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thewitch 2009.03.10. 16:49:37

főedbirtokos I: finyesz
főedbirtokos II: maszep
tán csak nem 386 ingyenélőnek csapnának oda?
süti beállítások módosítása