A süni egy nap elhatározta, hogy ő aranyos és szabad gondolkodó, ő nem a szájával liberális,  hanem tesz is valamit,  a vidéki tanyáján összeszedte a dércsípte tököket, hogy majd kiül a Blaha Lujza térre sülttököt árulni, és a bevételt szétosztja  a rászoruló gyermmekek között.
A tököket szépen fölvágta, kipucolta a magoktól meg a lágyrészektől, fogta a nammami teakályháját, ami, mint minden rendes high-fejű értelmiséginél, a hall dísze volt lemázolva fekete hemmörályttal, vásárolt az Obi-ban egy kisöl tűzifát 349Ft akciósáron és kiült a Blahá'ra szocializáni.

-Hát te szőrálatt, mija faszomat füstölsz itten hee, a kúnyádbú szídd ki a fíresgecit!! -köpte le az egyik arrajáró tízévesember.

Egy másik tízévesember nőt ajánlott neki, méghozzá garantáltan tízéveset, tehát szüzet, egész estés poggromm -ba kéttszáz juró, seggbekuki plusz ötven.

A tízéves, de 47esztendős Madonná-nak kimázgált arcú nő felajánlotta a sünnek, hogy leszopja az aluljáróban , húsz júró, jólesznagyon.
 
A süni könnyeivel hüppögve figyelmeztette a tízéves nőt, hogy ő lány -"Neeem kénee neke-eed még iskolábaaa járno-ood?" -pirított rá .
-Te buzi, te nem tudod, hogy Rományijába a citgánynak semmi se kötelező, te majomfejű  ! -szólta le a tízéves nő a huszonhétéves süni-lányt, azzal előkapott egy ezerforintost és ledobta az aszfaltra: "Kúdus, egy rendes ruhád sincsen, szedd fel, oszt eriggy a mekibe hamizz egy hambit!" 

Közben pedig a süni New York-ban egy bobo-któl lakott villanegyed turkabutikjában vásárolta össze az alábbi, a Gőgös Gúnár Gedeonbol ki-lop-fotózott
 rajzon láthatóhoz hason' öltözetét, ami álítólag egyenesen Lindsay Lohan ruhatárából származott, és mindössze annyiba került, mint idehaza négy Szöszy Fashion kosztüm.) .
 


Úgyhogy a süni már be se várta, hogy a kivont rádiótelefonokkal közelítő nagycsapat tíz-tizenhároméves ember milyen ajánlatot tesz neki, hanem visszament a Kettőperáekerüleeet tejbetök utcai hatszobás villarésze elé, kiült a garázshoz, egy villanyrezsón megsütötte a tököt és közben félálomban a szociálisfelzárkóztatási és esélyegyenlőségteremtési elméletek legszebb ódon passzusait mormolta kívülről.




Címkék: cocijálisérzékenység

A bejegyzés trackback címe:

https://citera.blog.hu/api/trackback/id/tr17810950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása