Amikoron még a világ oly kicsiny volt, hogy az emberek névről ismerték egymást, egy királyfinak és szerelmének el kellett menekülniük az ármány miatt. Koldusruhában, nincstelenül bujdokoltak. Midőn a Panycsavati erdőt járták, délidőn elpihenvén , hát megpillantotta az ifjút egy ráksaszí -s menten beleszeretett .

 

forrás

Ráma. Szítá és Ráma öccse Laksmaná

Ráksaszí:(mézesen) Ki vagy te ifjú, méltatlan faháncs öltözetben, remeték lakában tanyázó?

Ifjú: (tiszteletteljesen, ám gyanakvóan) Dasaratha király legidősebb fia Ráma vagyok. S ő, ki itt szunnyad mellettem Szítá, a kedvesem!

Rákasaszí: (kevélyen) Én sem vagyok kevesebb nálad: A három világot rettegtető Rávana ráksasza király leánya, Súrpánákhá.

 

 

 

 

 

Az alábbi képen már Súrpánákhá ávátáráját levetvén (ami csodaszép északi leány volt) a déli tamilok sötétbarna bőrében későkőkorszaki ("rém")öltözetétől megfosztván. Laksmáná pedig levágta az orrát...

Címkék: ávátárák

A bejegyzés trackback címe:

https://citera.blog.hu/api/trackback/id/tr19805424

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ark Survival Evolved Steam Key Free 2018.10.28. 16:45:49

Guminő, gumipasi, szexállat - Gumibaby

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása